Wie is Flinch agressiehantering

Wie zijn wij? Wij zijn twee hoofdtrainers met ruim 20 jaar ervaring in de psychiatrische zorg en het geven van trainingen voor agressie -en conflicthanteringen.

Wie is Flinch agressiehantering? Wij (Ronald Algra en Bert Spin), zijn de twee hoofdtrainers werkzaam binnen Flinch. Wij hebben beiden ruim 20 jaar ervaring in de psychiatrische zorg en staan hierdoor met één been in de praktijk. Dat is ook de reden dat wij met een klein flexibel contract, nog steeds werkzaam zijn. Zowel binnen een behandelkliniek als HBO verpleegkundige en als agressiebeheersingstrainer.

Door de ruime ervaring uit de praktijk weten wij hoe het is om agressie mee te maken

We hebben in de afgelopen jaren beiden regelmatig zelf ondervonden hoe het is om verbale en fysieke agressie mee te maken. Echter wat waarschijnlijk nog belangrijker is, we hebben ook beiden aan den lijve ondervonden hoe het voelt om handelingsverlegen te zijn. Hierdoor zijn wij dus in staat ons uitstekend te verplaatsen in de deelnemers van onze trainingen. Tijdens die trainingen zijn wij dus ook in staat om voorbeelden uit de praktijk te kunnen benoemen, gebruiken en toe te passen. Dát is namelijk de kracht van Flinch en dit komt ook veel terug uit de feedback van onze deelnemers. Deze noemen namelijk: dat juist die praktijkervaring van Flinch de theorie zo goed ondersteunen. Daarnaast zijn de aangereikte tools daarmee zo tastbaar en praktisch toepasbaar.

Ruime ervaring in het geven van agressietrainingen

Wij hebben naast de praktische ook 10 jaar ervaring in het geven van trainingen in agressie- & conflicthantering alsmede in de bedrijfsopvang binnen gemeenten, ziekenhuizen, het MKB en het onderwijs.
We volgen de actuele ontwikkelingen in het vakgebied op de voet. Daarnaast volgen wij regelmatig bijscholingen ter inspiratie van de eigen methodiek.

Wie is Flinch agressiehantering - feedback